crop woman near burning candles during ritual

Miben lehet a segítségünkre egy tisztánlátó?

A tisztánlátás gyakorlatilag egy távérzékelés, egy olyan különleges tudás, mely nagyon kevesek sajátja. Egy bizonyos fajta látnoki képesség, amikor a látnok olyan információ birtokába jut például egy eseményről, helyről, személyről, mely tőle távol van nemcsak fizikailag, de időben is. Történhetett a múltban, a jelenben, de a jövőben is.

Látnoki képesség

Nem születik mindenki médiumnak, de bizonyos emberek azzá lehetnek. Akinek gyakran színesek az álmai, és később van olyan, ami valóra válik, illetve jók a megérzései, fejleszthetik ezirányú képességeiket. Általában a gyerekek nagy többsége 5-6 éves koráig képes a tisztánlátásra, de később ezt elvesztik, mert a felnőttek nem hisznek nekik.

Vannak olyan gyerekek, akik képesek érzékelni a földsugárzásokat, azok csomópontjait, a vízereket. Más gyerekek látják az aurát, a jövőt.

A jövő

Nem létezik egyfajta jövő. Rajtunk is múlik, hogy hogyan alakítjuk, mit teszünk érte. A tisztánlátó hiába látja a jövőt, mégsem jós. Nem fogja megjósolni, hogy mi történik majd velünk.

Az egyéni jövő mindig képlékeny. Nemcsak a mi döntésünktől függ, hisz nem egyedül élünk ebben a világban. A globális jövő jobban előre látható. Nostradamus is sok mindent látott előre, de az is elég, ha Verne vagy Orwell könyveire gondolunk.

Hírszerzés

A hírszerzés, a katonaság mindig foglalkoztatott tisztánlátó embereket is. Parapszichológusok alkalmazásával kidolgozták a tudományos távolbalátás módszerét is, mellyel komoly sikereket értek el egyes területeken.

Miben segíthet a tisztánlátó

Ha épp tanácstalanok vagyunk, össze vagyunk zavarodva, jól jöhet egy kis segítség. Vannak, akik ilyenkor pszichológushoz fordulnak, vagy barátjukkal beszélik meg problémáikat, azonban sokan inkább „látó”-hoz fordulnak tanácsért. A látók – nem véletlenül – jobban átlátják problémáinkat, gondjainkat, ezért okosabban tudnak majd segíteni önmagunk megismerésében azáltal, hogy segítenek feltárni a problémáink lelki hátterét. Segítenek helyreállítani belső harmóniánkat, hogy összhangba kerüljünk önmagunkkal, társunkkal, családunkkal, munkatársainkkal, szűkebb és tágabb környezetünkkel.