Hatalmas a választék az iPhone tokok között

Bár sokféle telefon közül választhatunk, de azért az okostelefonokat nem mondhatjuk egyedinek. Egyedivé a tokokkal tehetjük. Ha az Apple okostelefon boldog tulajdonosának mondhatjuk magunkat, akkor az iPhone tokok közül választhatunk készülékünkre védőtokot.

Személyre szabott kiegészítő

Az iPhone tokok egyik nagy előnye, hogy olyan sokféle áll rendelkezésre megfizethető áron és jó minőségben, hogy hangulatunkhoz, ruhánkhoz, alkalomhoz, stílusunkhoz, de akár az életmódunkhoz is más-más tokot választhatunk. Mindenki bátran válogathat, és kiválaszthatja azokat, amelyek az aktuális céloknak megfelelők.

Zero waste

Az utóbbi években egyre nagyobb tért kap az úgy nevezett zero waste szemlélet, azaz a fenntartható környezet előtérbe helyezése. Ennek jegyében születtek meg a bio tokok, melyek bioplasztikból készülnek. Nem szennyezik a környezetet, mert ez az anyag komposztálható, és a környezettől függően fél év – két év alatt teljesen lebomlik.

Az iPhone 13 X-Doria Raptic Terrain tok anyaga biológiailag lebomló anyagból készült. A fekete színnek köszönhetően elegáns, ugyanakkor akár 3 m-ről leejtve is a készüléket, megvédi a sérülésektől. Ezt bizonyítja az is, hogy megfelel az igen szigorú 810G katonai tanúsítvány szabványainak.

Fokozott védelem

Az Iphone 12 tokok közül az UAG Outback BIO fekete tok is ebből az egyedülálló, lebomló anyaghasználat felhasználásával készült, ezért kifejezetten környezetbarát termék. Az USA-ban készült.

Egyes kutatások szerint minden második ember ejtette le már úgy az okostelefonját, hogy annak a kijelzője ripityára tört, ezért kiemelt fontossága van az olyan tokoknak, melyek az úgy nevezett MIL-SPEC 810G-516.6 minősítéssel rendelkeznek, ami azt jelenti, hogy különleges és fokozott védelmet nyújtanak a telefonoknak, mivel megfelelnek a vele szemben támasztott követelményeknek.

Ez a törésteszt az USA-ban kidolgozott katonai szabvány, amelyben meghatározzák, hogy a teszt alá vont terméket milyen magasról, milyen felületre és hányszor kell leejteni ahhoz, hogy megfeleljen a szabvány kritériumainak.

A felületnek legalább 2 cm vastag betonnak kell lennie, és a tokban lévő telefont minden oldalára, sarkára, élére kell ejteni. Az ejtések között mindig meg kell vizsgálni, hogy történt-e sérülés.

Ezek az iPhone tokok kielégítik a fenti követelményeket.