Google értékelő kártya: NFC chip és QR kód együttes ereje

A google értékelő kártya modern technológiákat integrál, mint az NFC (Near Field Communication) chip és a QR kód, hogy még egyszerűbbé tegye az ügyfelek számára az azonnali értékelés leadását.

NFC chip a google értékelő kártyán: Hogyan működik?

Az NFC chip lehetővé teszi az érintésmentes kommunikációt a kártya és egy okostelefon között. Egy egyszerű érintéssel az ügyfél azonnal eljuthat a vállalkozás Google értékelési oldalára, ahol gyorsan és kényelmesen hagyhatja meg véleményét. Ez az innovatív megoldás különösen hasznos éttermekben, üzletekben és egyéb szolgáltatásoknál, ahol a gyors ügyfélvisszajelzés kulcsfontosságú.

QR kód a google értékelő kártyán: Mire jó?

A QR kód egy másik hatékony eszköz, amely szintén a kártyára van nyomtatva. A QR kód beolvasásával a felhasználók azonnal a Google véleménykérő oldalára irányulnak, ahol kifejthetik véleményüket a kapott szolgáltatásról vagy termékről. Ez a módszer tökéletesen kiegészíti az NFC technológiát, mivel biztosítja, hogy a vállalkozás gyors és hatékony visszajelzést kaphasson.

Az NFC és QR kód kombinációjának előnyei

Ezen technológiák kombinációja jelentősen megkönnyíti az ügyfelek számára, hogy gyorsan és hatékonyan értékelést adjanak, ami növeli az értékelések számát és javítja a vállalkozás online láthatóságát. Emellett ezek az eszközök segítenek a fogyasztói élmény javításában is, mivel megmutatják az ügyfeleknek, hogy a vállalkozás értékeli visszajelzéseiket.

Hogyan szerezhető be NFC-s és QR kóddal ellátott google értékelő kártya?

A technológiailag fejlett google értékelő kártyák beszerzése egyszerű. A SocialCard.hu oldalon szerezhetünk be ilyen termékeket, de nem csak kártyát, hanem táblát is, matricát és kulcstartót is. A kártya ára ha csak 1 db-ot vásárolunk meg 9950 Ft.

Gyakori kérdések az NFC és QR kóddal ellátott google értékelő kártyáról

Mikor érdemes NFC-t és QR kódot használni az értékelő kártyán?
Amikor a vállalkozás javítani szeretné a visszajelzések sebességét és minőségét.

Van-e extra költség az NFC és QR kód integrálása miatt?
Az NFC és QR kód integrálásának költsége minimális, de jelentős hasznot hozhat a vállalkozásnak azonnali és releváns visszajelzések formájában.

Az NFC chip és a QR kód beépítése a google értékelő kártyába modern és hatékony módja annak, hogy a vállalkozások ösztönözzék az ügyfeleiket az értékelések írására. Ez által javítható a szolgáltatás minősége és a vásárlói elégedettség.