Ezen a héten is számos akciót találunk a Spar újságban

Akár egy zsúfolt hétre készülünk, akár csak egy könnyű ételre vágyunk, a Spar fagyasztott élelmiszerek kínálatában megtaláljuk, amire szükségünk van. Az ételektől és a fagyasztott snackektől kezdve a gyümölcsökön át a fagylaltokig, nézzük át a választékot az üzletben, vagy tekintsük meg fagyasztott élelmiszer ajánlatokat.

Keressük meg online a helyi Spar-t, és vegyük át a szükséges fagyasztott élelmiszereket, vagy használjuk az internetes szolgáltatásunkat, és rendeljünk fagyasztott élelmiszereket online.

Évekkel ezelőtt ezek a lehetőségek még nem is léteztek, ma pedig már a Spar akciós újság fellapozása után bátran élhetünk velük. Nem csoda, hogy az internetes kereskedelem hatalmas növekedést el hónapról-hónapra, melynek része az áruházak online kiszállítása is.

Mit kínál most a Spar?

A hétközi étkezéshez, például sült krumplihoz és rizshez vagy a hétvégi ropogós halakhoz párosítandó köretekért a Spar fagyasztott élelmiszerek kínálatával gondoskodik rólunk. A fagyasztott élelmiszer ajánlatok között számos desszert vagy egészséges étel is megtalálható, amelyeket felmelegíthetünk, ha a szűkös az időbeosztásunk.

Otthon kifogyóban vannak az italok? Partit rendezünk, és szükségünk van néhány italra az utolsó pillanatban? Ne aggódjunk, hiszen a Spar kínálatában számos ital közül választhatunk. Ha pedig átlapozzuk a Spar újság aktuális számát, pénztárcakímélő ajánlatokkal is találkozhatunk.

Ha a reggelihez szükséges kenyér fogytán van, vagy több tejre van szükségünk, a Sparban minden szükséges tejterméket és kenyeret megtalálunk. Fehér-, barna- és teljes kiőrlésű kenyerek és zsemlék állnak a rendelkezésünkre, csak ugorjunk be a helyi Spar-ba.

A Spar akciós újságok egy helyre gyűjtve is megtalálhatók, itt számos háztartási cikket találhatunk, és biztosak lehetünk abban, hogy mindenre fel vagyunk készülve. A babás családok sem maradhatnak akciók nélkül, legyen szó pelenkáról, bébiételről vagy játékról, ez a német üzletlánc rendszerint készül valamivel a kicsiknek is.