Esküvői kiegészítők

Vannak olyan tárgyak melyek segítenek neked a lakodalmad lebonyolításában. Ismerd meg ezeket és válaszd ki, neked melyikre van szükséged!

A lakodalmad napján úgy fogod érezni, hogy ezer dolgod van. Sok helyen kell időben megjelenned, csinosnak, vidámnak és fittnek kell lenned. Így minden olyan apróság amivel időt és energiát tudsz spórolni életmentő lesz. Az esküvői kiegészítők ebben támogatnak téged. Nézzük sorban melyik hogyan segít.

Ültetőkártya

Az ültető kártyán ott van a vendég neve. Ez a kártya mutatja az asztalon a vendég pontos ülőhelyét. Így mindenki könnyen megtalálja a sajátját és nem neked kell mindenkit a helyére kísérni.
Ha nem készítesz ültetési tervet és mindenki oda ül ahova szeretne akkor nincs rá szükséged. Valamint kisebb 30-40 fős lagziknál is elhagyható.

Menükártya

A díszes papírlap két oldalán olvasható az ünnepi menü és az elérhető italok listája. Ezt akár a tányérba vagy akár mellé lehet elhelyezni. A magyar ember, ha ünnepel, akkor eszik és iszik. A kártya helyetted elmondja nekik, hogy melyik ételre érdemes helyet hagyni a gyomrában.

Menüháromszög

Hasonló a menükártyához, csak ez áll az asztalon és – meglepő módon – három oldala van. A harmadik oldalra kerülhet a nevetek a dátummal, köszöntő szöveg.

Emlékfüzet

Szeretnél egy különleges emléket adni a jelenlévő családoknak? Erre szolgál az emlékfüzet. Benne sok-sok érdekes, vicces infóval ami a lagzi szervezéséről és a vendégekről szól.

Programkártya

Ha több esemény, program is lesz a lakodalmadon, akkor azt tanácsolom ezeket tudasd a vendégekkel is. Így nem pont a tortavágás előtt megy ki a násznép fele levegőzni. És nem neked kell bekönyörögnöd őket a teraszról.
Ha spórolni szeretnél, akkor a program akár rákerülhet a Menüháromszögre is.

Asztalszám

Körasztalos ültetésnél muszáj valamilyen módon megjelölnöd az asztalokat, így a vendég sokkal könnyebben megtalálja a sajátját.
Szerencsére nem írja elő semmilyen törvény, hogy számokat kell használnod. Simán lehetnek városnevek, gyümölcsnevek, sportágak is asztal jelölések. Amit csak szeretnél. Ha kicsit spórolni akarsz, akkor ez helyet kaphat a Menüháromszögeken.

Gyerek foglalkoztató

A gyerekek igazi fénypontjai lehetnek a lakodalomnak. Édes tipegésük a táncparketten mindenkit örömmel töltenek el. De egy unatkozó, hisztiző gyerek a szülőknek és a vendégeknek is kényelmetlen. A megoldás az esküvői Gyerek foglalkoztató füzet.

Szalvétagyűrű

Látszólag csak egy az asztalhoz és a dekorációhoz illeszkedő papírkarika, de ettől sokkal több. Elegánssá és különlegessé varázsolja az ünnepi asztalokat.

Ültetési tabló

100 fő feletti vendégszámnál sokat segít abban, hogy a vendégek ne bolyongjanak sokat az asztalok között a helyüket keresve. Meggyorsítja és megkönnyíti, hogy mindenki megtalálja a helyét.

Vendégkönyv

Ebben a könyvbe könnyen és kényelmesen gyűjtheted a vendégek jókívánságait és a lagzin készült fényképeket. Egyedi fa borítója neked van tervezve.

Gyűrűpárna

Kevés szívmelengetőbb látvány van, mikor az ifjú pár előtt lépkedő kisgyerek hozza az örök szerelmet jelképező gyűrűket.

Nászajándék gyűjtő

Ha el akarod kerülni a fakanállal vert vájling hangját a menyasszonytánc közben, akkor ez a díszes doboz tökéletes és elegáns megoldás a nászajándékok gyűjtésére.

Természetesen ezek az esküvői kiegészítők azonos díszítéssel és színekkel készülnek. Így tökéletesen illenek egymáshoz és a lagzi díszítéséhez.

Tudod már, milyen kiegészítőkre lesz szükséged?