Ebben a fotelben az örökmozgó gyerek is megnyugszik

Vannak gyerekek, akik élénkek, energikusak és fáradhatatlanok reggeltől estig. Mintha egy kis motor hajtaná őket. Jó tudni, hogy még az extrém nagy mozgásigényű lurkó is képes megnyugodni egy babzsákfotelben. Ennek az az oka, hogy a polisztirol gyöngyökkel töltött zsák puha, kényelmes és meleg. Éppen olyan, mint a szülők ölében üldögélni, amit minden csemete nagyon szeret. A gyerek babzsákfotel ráadásul se nem nagy, se nem kicsi, éppen akkora, amekkorára szüksége van egy gyereknek ahhoz, hogy komfortosan elhelyezkedjen benne. 

A különböző színeknek köszönhetően az ifjoncok saját fotelt választhatnak maguknak, amiről tudják, hogy csak az övék és bármikor beleülhetnek, ha úgy érzik, egy kis pihenésre van szükségük. Sok gyerek szeret időnként elvonulni a nagy zajtól és egyedül eltölteni egy kis időt, ahol nem zavarja senki és nyugodtan játszhat. A gyerek babzsákfotel rendkívül könnyű, már a legkisebbek is magukkal vihetik a lakáson belül bárhová és kényelmesen leülhetnek képes könyvet lapozgatni, autózni vagy babázni. 

Újszülött kortól ideális 

A legtöbb anyuka szereti, ha mindig a közelében van a gyermeke. Főleg akkor, amikor még csak néhány hónapos. Napközben persze el kell végezni a házimunkát, ilyenkor gondot okozhat, hogy addig hová tegyük a babát, ahol biztonságosan és kényelmesen a közelünkben lehet. A gyerek babzsákfotel a kisbabák számára is ideális. Amíg a csöppség nem tud forogni, de ébren töltött perceiben már kíváncsian figyeli és hallgatja a család többi tagját a napi tevékenységek elvégzése közben, nagyszerűen elvan a babzsákfotelben. A mozgásfejlődés későbbi szakaszában pedig ideális ülőhely lesz a számára, amely nem terheli meg a gerincét.

Nemcsak otthon, hanem az óvodákban és más közösségi terekben is egyre gyakrabban felbukkan a babzsák. Ennek a szabadon variálható ülőalkalmatosságnak ugyanis rengeteg olyan előnye van, ami miatt a gyerekek számára ideális. A szövetből készülő fotelek mosható huzattal rendelkeznek, ha ráborul a kakaó vagy a tea, nem kell aggódni, hogy foltos marad. A polisztirol töltet ráadásul nem szívja fel a nedvességet.