Afrikai spirituális utazás – Zanzibár

Ha még soha nem voltál Afrika keleti partjain, akkor épp itt az ideje, hogy egy fantasztikus utazás részese legyél, és látogass el velünk a feledhetetlen Zanzibárra, ahol egyensúlyba kerülhetsz te is a természettel, mint az ott élők, akik őseik tanítása szerint élnek, és megőrizték a hagyományokat.

A szállás szinte az esőerdő mellett, egy hófehér homokos tengerparton van a türkiz-azúrkék Indiai-óceán partján, All inclusive ellátással.

Vár egy spirituális utazás Zanzibárra!

Várható programok – Tarangire

Tanzániában vadállatok várnak ránk, három napos szafari keretében láthatjuk őket természetes élőhelyükön. Egy felejthetetlen éjszakát tölthetünk a Tarangire Nemzeti Parkban. A Tarangire folyó mint egy mágnes vonzza magához a állatokat, akik rendszeresen odajárnak inni, ezért természetes közelségükben láthatjuk az elefántokat, és különféle antilopokat, zebrákat, gnúkat. A folyó mellett és az őserdőben sétálhatunk a baobab fák között, ahol a helyiek szerint szellemek tanyáznak. Egy kis szerencsével akár nagymacskákat is láthatunk.

Ngorongoro

A Ngorongoro Nemzeti Park egyedülálló az egész világon. Ez egy különleges kráter, mely 2-3 millió évvel ezelőtt jött létre. 610 méter mélyen fekszik, és számtalan vadállatnak nyújt otthont. Tanzániában itt élnek egyedül védett környezetben a vadállatok, és a maszájok is itt legeltetik állataikat. A kráter az UNESCO világörökség része.

A helyi kultúra megismerése

Külföldi utazás során mindig hatalmas élmény a helyiekkel találkozni, mert ilyenkor betekintést kaphatunk, hogy hogyan élnek, milyen szokásaik, hagyományaik vannak. Mivel a kultúra mindenki életében jelentős szerepet játszik, ezáltal közelebb kerülhetünk másokhoz, kapcsolatot építhetünk velük, így elősegíti a toleranciát, a megértést, mások elfogadását.