fénykép fotógép segítségével

A fotógép egyetlen partiból sem maradhat el

Biztosak lehetünk abban, hogy egy felejthetetlen élményt adunk nemcsak az ünnepeltnek, de a résztvevőknek is, ha egy szelfigépet veszünk bérbe gyermekünk születésnapi bulijára. Az egész kicsiktől kezdve a kamaszokon át minden gyermeknek tetszeni fog.

Garantált, hogy nem fog ellaposodni a buli egyetlen percre sem, mert vagy a fotógép előtt fognak pózolni, vagy pedig a kinyomtatott fotókba fognak belefeledkezni.

A fotógép nem más, mint egy szuper, vakus fényképezőgép, egy fotók nyomtatására alkalmas eszköz, valamint egy érintőképernyős számítógép összekapcsolása.

Csupa mosoly

A mosoly és a jókedv nem fog senki arcáról eltűnni az este folyamán, mert ettől mindenkinek fülig szalad a szája. Ez valóban egy olyan lehetőség, amit még az sem fog kihagyni, aki nem szereti, ha fényképezik. Sokan ugyanis zavarba jönnek, ha meglátnak egy fényképező gépet, mögötte pedig egy idegen embert.

A szelfigép előtt mindenki megszabadul a gátlásaitól, és felöltheti magára a választható kellékek mellett a mosolyát is.

A fotógép valódi közösségformáló erő

Egyedül is jó móka a gép elé állni, azonban társaságban, közösségben sokkal jobb. Az óvodásoknak is nagy élmény, ha együtt bohóckodhatnak, vicceskedhetnek, miközben a fotók készülnek. A sulisoknak is lesz majd alkalmuk megtárgyalni a képeket következő alkalommal, mikor ismét találkoznak a suliban.

Valószínűleg erről fognak egymás közt beszélgetni, és elmesélni a többieknek is. Sokáig ez lesz a beszédtéma, boldogan és vidáman fognak visszaemlékezni a felejthetetlen percekre.

Egyszerű kezelés

A selfiegép nagy előnye, hogy a kezelését pillanatok alatt megtanulhatjuk. Ez nem más ugyanis, mint egy fotóautomata, mellyel az aluljárókban, bevásárlóközpontokban találkozhatunk. Annyi a különbség, hogy ez nem egy zárt kabin, ugyanis nincsenek falai. Pont ez az előnye, mert így a hátteret mi magunk rendezhetjük be akár az adott kellékek, függönyök segítségével.

A kész képeket azonban ugyanúgy pillanatok alatt megkapjuk.

Ha úgy érezzük, hogy mégsem mi szeretnénk kezelni, akkor akár egy asszisztenst is kérhetünk hozzá.

Lehetőségünk van arra is, hogy az elkészült képeket akár azonnal elküldjük egy e-mail címre, de az Internetre is azonnal feltölthetjük.